ORTOPAD SZEMTAKARÓ TAPASZ

ORTOPAD szemtakaró tapasz
Folyamatosan megvásárolható lányos és fiús kivitelben és több méretben az optikai szaküzletünkben. (Békéscsaba, Luther utca 5.)
Telefonszámaink:66 / 325 - 590 vagy 66 / 323 - 046


ORTOPTIKAI SZEMTAKARÓ

Jellemzők: Az ORTOPAD szemtapasz az ortoptikai kezelésekhez (gyengén látás, kancsalság) nélkülözhetetlen, műszakilag és minőségileg is teljesen kifogástalan szemtakaró. Hosszas kutatómunka és klinikai tesztek eredménye, melyben figyelembe vették a szakorvosok és a felhasználók javaslatait. 100% pamutból készült, amely lehetővé teszi a bőr tökéletes szellőzését, segít elkerülni az izzadság problémáját és maximális kényelmet nyújt. A formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának. (innovatív piskóta forma, begyűrődést gátló bemetszéssel) Dermoaktív, hypoallergén, bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően nem okoz irritációt még a hosszas kezelések során sem.

Hordozó:
Formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának. (innovatív piskóta forma, begyűrődést gátló bemetszéssel) Fehér, illetve színes 100% pamut. A színek kifejezetten a gyermekek színvilágához alkalmazkodnak. A felhelyezés során, a keskenyebb résznek kell az orr felé lennie.

Gézpárna:
A középen elhelyezkedő lágy gézpárnának a belsejében egy speciális fényvédő betét van, mely teljesen megakadályozza a fény átszűrődését (ez az ideális szemtapasz alapvető jellemzője).

Ragasztó:
Nem tartalmaz oldószert, kolofóniumot (azaz fenyőgyantát, amely az erdei fenyő természetes kivonata), sem pedig annak származékait, nem tartalmaz latexet, sem természetes kaucsukszármazékokat vagy tartósítószert. Dermoaktív, hypoallergén (HM-PS) ragasztóanyag, mely nem okoz semmiféle allergiás tünetet, a bőrt hagyja lélegezni, és folt nélkül fájdalommentesen eltávolítható. Az ORTOPAD szemtakaró szemorvosok által vényre felírható, és az OEP által támogatott termék.

Használata: A védőfólia eltávolítása után a szemtapaszt a zárt szemre kell helyezni, megtisztított és száraz bőrfelületre. Figyelni kell arra, hogy a felhelyezés során, a keskenyebb része legyen az orr felé. Körkörösen le kell nyomni a széleket, hogy a dermoaktív ragasztóanyag kioldódjon és a tapasz megfelelően a bőrhöz tapadjon. Az utasításnak megfelelően, de naponta mindenképpen ki kell cserélni az ORTOPAD szemtapaszt.


Komputer Optika-Fotó Szaküzlet és Szemorvosi Centrum
H-5600 Békéscsaba, Luther utca 5.
Telefon: Optika: 66/325-590, vagy a 66/323-046
Fotó: 66/430-548
Fax: 66/325-590, vagy a 66/323-046
E-mail:

 


© Komputer Optika Üzletház, minden jog fenntartva! Jogi útmutató.