SZEMÉSZETI SZŰRŐVIZSGÁLATOK A KOMPUTER OPTIKA SZEMORVOSI CENTRUMBAN

Szemészeti szűrővizsgálatok

A Komputer Optika Szemorvosi Centrum vállalja létszámtól függetlenül állami vagy magán cégek munkavállalóinak optometrista* vagy szemész szakorvos által végzett látás vagy szemészeti szűrővizsgálatát személyre szabott, és egyedi kedvezményeket tartalmazó szerződés szerint. A szemészeti szűrővizsgálatot a munkavállalók létszámától függően egy vagy több előre egyeztetett napon végezzük.

A vizsgálat részletei:
A szemészeti szűrővizsgálatot optometristák vagy szemész főorvosok végzik a legmodernebb szemészeti vizsgáló komputerrel és egyéb szemészeti diagnosztikai műszerekkel. A látás- és szemvizsgálat során megállapítjuk, hogy a munkavállalóknak szükségük van-e szemüveges korrekcióra a mindennapi munkavégzésük során (pl.: a képernyő előtti munkavégzés, vagy más típusú munkavégzés esetén). A vizsgálat eredményeit minden esetben teljeskörű szemészeti leletben rögzítjük. Ha a munkavállalóknak a látásvizsgálat eredménye alapján szükségük van látáskorrekcióra, akkor az éles látást biztosító szemüvegeket a Komputer Optika Szaküzletben ( 5600 Békéscsaba, Luther u. 5., ahol az udvarunkon a parkolás díjtalan.) rövid határidővel, garanciával és a legmodernebb komputer vezérlésű automata csiszológépekkel szakszerűen elkészítjük.
 
Vállalkozásunk 1984 óta folyamatosan foglalkozik látásvizsgálattal és szemüvegkészítéssel, és javítással.
 
1984 óta számunkra mindig kiemelten fontos a szakszerű kiszolgálás, a gyors és minőségi munkavégzés, a folyamatos fejlesztés, és a vásárlóink számára is kedvező árak kialakítása.
 
A szerződéskötés legfontosabb előnyei:
Egyedi árak és kedvezmények. Személyre szabható egyedi feltételek.
 
További információ és kapcsolatfelvétel:
Ha a szemészeti szűrővizsgálattal vagy a szemészeti szűrővizsgálati szerződéssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, akkor kérjük keresse Tuska Jánosné optometrista kontaktológus látszerész mestert személyesen Békéscsabán a Luther utca 5. szám alatt a Komputer Optika Szaküzletben vagy telefonon a +36/66/ 325-590 -es vagy a +36/66/ 323-046 -os telefonszámon.
 
Köszönjük megtisztelő bizalmát.

Hívja ingyen! Hívja ingyen!

* Az optometrista és a kontaktológus fő feladatairól bővebben itt olvashat:

www.komputeroptika.hu/optometrista.htm

Komputer Optika-Fotó Szaküzlet és Szemorvosi Centrum
H-5600 Békéscsaba, Luther utca 5.
Telefon: Optika: 66/325-590, vagy a 66/323-046
Fotó: 66/430-548
Fax: 66/325-590, vagy a 66/323-046
E-mail:© Komputer Optika Üzletház, minden jog fenntartva! Jogi útmutató.